NYITVATARTÁS

Hétfőtől szombatig 9:30-tól 19:30-ig, vasárnap zárva. A minden nap 17:00-kor kezdődő szentmise alatt a templom a turisták számára nem látogatható.

Isten hozta!

Szeretettel köszöntjük a Sziklatemplom kegytárgyboltjának oldalán! Üzletünk azt tűzte ki céljául, hogy egyedülálló színvonalon és újszerű köntösben juttasson el a megszokottnál igényesebb kegytárgyakat és egyéb ajándékokat a hagyományos vásárlói körön kívül a fiatalokhoz is. Küldetést érzünk arra, hogy a termékeken keresztül is megismertessük a hazai vásárlókkal szentjeink életét, és az igényes kegytárgyak bekerüljenek otthonaikba, esetleg házioltárukba, és használatukkal közelebb kerülhessenek a mindennapi imához. Újat szeretnénk teremteni a hazai palettán azzal, hogy értékes, kézzel készített faszobrokat, feszületeket most már Budapesten is széles választékban és megfelelő áron teszünk elérhetővé. Sok kis történet önt belénk reményt, hogy ez nem csak kereskedelem, hanem egyfajta misszió. Például az az idős pár, akik nem nagyon ismerték a szentolvasót, de mikor meglátták a rózsafüzéreinket, és megtudták, miért és hogyan kell mondani, hazavittek egy különleges darabot, és eldöntötték, hogy imádkozni fogják. Reméljük, kíváncsivá tettük és elsétál hozzánk.

Szeretettel várjuk a Gellért-hegyi Sziklatemplom külső barlangjában!

Nyitvatartás

Hétfőtől szombatig 9:30-tól 19:30-ig, vasárnap zárva. A minden nap 17:00-kor kezdődő szentmise alatt a templom a turisták számára nem látogatható.